14.5.13

Jag vill vara spirituell, intellektuell och ha en gnistrande personlighet.

Jag har väl ändå inte ont i halsen på riktigt väl. Jag vill ha det lite som du, men jag har ändå mitt eget sätt. Jag får väl dricka te då. Jag ville slicka ut det sista av chokladen som fanns kvar i pappret. Men inte idag. Jag ska nog göra bäst i att ta en promenad. Det blir bara så svårt när jag inte vet vart jag vill gå och när jag inte vet vad jag vill lyssna på. Jag vill gå långt när jag går ut på promenader men allt går så långsamt då. Jag vill ta en timmes promenad. Men vägarna hinner bli tråkiga eller så tar de ändå bara slut. Jag har glömt att ta min allergimedicin kom jag på nu för tredje gången idag. Jag vet inte om det passar sig att ta honung i teet om det smakar mint från början. Det är godare med pepparmint i alla fall. Det smakar ingenting. Det kan vara gammalt och att det är därför. Jag hade lika bra bara kunnat värma vatten och dricka känns det som. Nu åkte honungen i med en gång. 
Om jag lyssnar på Into the Wild soundtrack och Adele så kanske det blir en lagom promenad. Jag kan gå det stora varvet över åkrarna och sedan kanske där alla blomträd växer. Jag kan inte fatta att klockan bara är kring mitt på dan, känns lika långt som om det hade kunnat vara kväll nu. Det var bara för att jag gick upp klockan kvart över sex i morse. 
Jag kan dricka mitt te, sedan ska jag diska koppen och lunchen. Fast innan det ska jag ta min medicin så att det hinner börja verka. Solen ställer upp för världen idag med, men mest känns den bara som en synvilla eftersom det ändå verkar blåsa. 
Nu är det tid för allt som jag har pratat om hittills.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar