29.11.10

Something old, something new.

Det märks på vintern att det är kallt, då det blir kallt inomhus. Hoppas på något sätt att det inte bara är hemma hos mig, då är det något fel.
Slutar nog precis lagom tid idag. Kommer avsluta skoldagen med att diskutera Islam med tre vänner för att lämna in diskussionen till vår elementära lärare. Herregud.
Hey, I've got nothing to do today.
Vi borde lyssna oss för och dra oss ifrån varandra ett tag. Varför vet jag inte, jag bara skrev det. Sådant brukar ändå stämma, så jag litar på det. Det är inte alls jag. Det är inte jag som skriver, jag skriver genom något annat. Det är det som är det positiva.
Känner morgontröttheten i kroppen och den skvalar igenom min hud, hör du hur den går sönder? Rycker mig i små bitar, som hålls ihop av min starka själ.
För att bevisa vad jag har att komma med så ska jag ännu idag gå ut med varma kläder som jag inte alls bryr mig så mycket om hur de ser ut, så länge jag är varm. Så jag går i min dumma skidvinterjacka idag med. Min kappa har bara en knapp kvar och den får mig att se tjock ut. Som det är. Bara för att det är något finare under jackan. Och under tröjan finns det vackraste jag har.
And I dreamed I was dying, I dreamed that my soul rose unexpectedly
And looking back down at me, smiled reassuringly
Jag ska trampa på pedalerna utan att se vart jag är på väg för att mitt hjärta ska skrika och allting ska och jag kommer inte alls att vilja dö.
Still tomorrow's gonna be another working day and I'm trying to get some rest
That's all I'm trying, to get some rest.

1 kommentar:

  1. I think rest sounds good. Rest will do us all good.

    Jag känner igen den morgontröttheten, but what can you do?

    How about coffee? Let me know via txt eller email om du har nån tid på eftermiddagen imorgon eller på onsdag.

    SvaraRadera